HTML

Újabb piacvezető, reggeli marketing, titkos projektek

2012.10.19. 14:55 $Norbert$

Lindával és Zsolttal már egymás közt csak azt mondjuk: "M112-es sebesség :)" - néha tényleg olyan gyorsan történnek nálunk a dolgok. Szerencsére ezt sok ügyféltől is megkapjuk - ami jó érzés... Mi például az ügyfélszolgálati levelekre 30 percen belül válaszolunk. Na de elég az öntömjénezésből :) Ezen a héten sem panaszkodhatunk és örömmel osztjuk meg Veletek a következő híreket:

Szerdától hivatalosan is ügyfelünk a Gastroyal
A Gastroyal (és üzletágai) Magyarország egyik legmeghatározóbb életmód és étel-házhozszállító cége, kétszeres Superbrands díjas, 100% magyar tulajdonú vállalkozás, idén 20 éves...s rendkívül innovatív.
Egy új fogalmat vezetnek be a piacon, amelyről sokat fogtok még hallani: "Food Delivery"

Minden nap új marketing cikk, reggel 7:30 -tól
Egy újítás, hogy mégkiszámíthatóbban szállítsuk Neked (és cégednek) a marketing ötleteket és tippeket, az aznapi blogbejegyzés reggel 7:30-kor már elérhető lesz a marketing112.hu -n.

Bemutathatjuk a cégedet a magyarországi kis- és középvállalkozások cégvezetőinek, marketingeseinek?
Még nagy a titkolózás, de egy országosan ismert nagy reklámügynökséggel egy olyan fába vágtuk a fejszét, amelynek eredménye egy olyan termék, amelyet a hazai kkv vezetők és marketingesek fognak megkapni. Ha a Marketing112-vel nem releváns szolgáltatásokkal foglalkozol, és szeretnél bemutatkozni ezeknek a cégeknek, akkor írj személyesen Nekem (te kukac marketing112 pont hu Tárgy: Decemberi projekt) és elmondjuk a részleteket. A projekt Decemberben indul, addig van idő felkészülnöd :)

************** JÖN SZERDÁN ****************
Figyelem! Idei évben is felmérjük a magyarországi kis- és középvállalkozások marketing helyzetét. Hamarosan itt a KKV Marketing Felmérés 2012! Rengeteg ajándék a kitöltőknek és végre egy hiteles felmérés, amit a legutóbb is két szakmai szövetség elnöke kommentált.
************** JÖN SZERDÁN ****************

Ez volt a múlt héten a blogon:

1 komment

Címkék: online marketing internet marketing kkv marketing marketing terv marketing stratégia marketing kódex marketing mesterkurzus marketing tréning marketing blog marketing pszichológia kisválallati marketing marketing biblia

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing-marketingstrategia.blog.hu/api/trackback/id/tr724858232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kendőzetlenül (Pallasz) · http:/pallasz.hu 2012.10.20. 18:12:05

Nagyon szeretem ezt a blogot! Magyarország legjobb marketing blogja! Zsolt.
süti beállítások módosítása