HTML

Ezt blogoltam az elmúlt héten (5 érdekes marketing cikk)

2012.07.16. 14:10 $Norbert$

Üdvözöllek a Marketing112 heti blogértesítőjében, amit a szokástól eltérően, most hétfőn küldök Neked. Az elmúlt héten is 5 izgalmas cikket publikáltam, a cikkek egészét tekintve pedig most volt szerintem a legváltozatosabb hetünk. Ezen a héten megpróbáljuk ezt a változatosságot és érdekességet megdönteni. A téma: az online marketingünket támogató offline eszközök lesznek, ezeket fogom naponta bemutatni. Nézz be hozzánk minden nap, hiszen a Marketing112 még mindig az egyetlen napi frissítésű szakmai blog kis- és középvállalkozások részére! A múlt hét cikkeihez pedig jó szórakozást kívánok!

Múlt heti írásaim közül ez volt a legolvasottabb:

Végzel vagy végeztél már piackutatást? Segíts nekem!

Egy hamarosan megjelenő kiadványunkhoz kis- és középvállalati tapasztalatokat gyűjtünk piackutatás területéről. Ha Neked is volt már sikeres piackutatásod, amelyből olyan információkat kaptál, amit később az üzleted fejlesztésére tudtál felhasználni, kérlek jelentkezz és meséld el nekem olyan részletesen, amennyire kedved tartja és amennyire az üzletpolitikád engedi.

Ha budapesti vagy, akkor találkozhatunk is, ha vidéki, akkor telefonon hívnánk vagy e-mailben tennénk fel kérdéseket.Kérlek jelentkezz és segítsd munkánkat a tapasztalatoddal. A történeted, sikersztorid egy, hamarosan, országosan is megjelenő kiadványban jelenik meg, amely így jó reklám Neked, cégednek is.

Ha elmesélnéd röviden- hosszan a piackutatási tapasztalataidat, kérlek írj ide, küld el elérhetőségeidet és felveszem veled a kapcsolatot. norbert @ markerting112 . hu, a Tárgy ez legyen: KKV Piackutatás. Köszönöm!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing-marketingstrategia.blog.hu/api/trackback/id/tr984659977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása