HTML

33. hét : Kampánymérés, értékesítési módszerek, a marketing halott, videómarketing

2012.08.18. 12:53 $Norbert$

Üdvözöllek a Marketing112 heti blogértesítőjében!

A héten elkészült YouTube csatornánk, amelyen publikáltunk két mókás videót. A hamarosan megjelenő könyvünkhöz készült bakivideót és egy vidám előzetest. Ugyancsak a héten történt, hogy Facebook oldalunkon létrehoztunk egy galériát "88 kreatív buszmegálló (ambient) gerillareklám" címmel. Ötletes, érdekes reklámok, nézd meg! 

Újdonság: Létrehoztunk egy új Facebook alkalmazást, amely egy ingyenes, gyors, 10 kérdésből álló online marketing audit. Mivel alkalmazás, engedélyezni kell, de a válaszaid alapján megtudom határozni, hogy hol áll a céged jelenlegi online marketing érettsége.

De nézzük mi volt a héten a blogon:

Múlt heti írásaim közül ez volt a legolvasottabb:

[ Hasznos és ingyenes ]

[Még hasznosabb és nem ingyen van]

Konkurencia-elemzés: Tudj meg mindent a versenytársról!

------------------------------------------------------------------
Web: http://www.marketing112.hu
Facebook: http://facebook.com/marketing112
Twitter: http://twitter.com/miklovicz

Szólj hozzá!

Címkék: marketing online marketing internet marketing kkv marketing marketing terv marketing ötletek reklámügynökség marketing tanácsadás marketing tanácsadó marketing rendszer marketing guru marketing eszközök marketing kódex Marketing112 stratégiai marketing marketing biblia Miklovicz Norbert marketing alapismereket

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing-marketingstrategia.blog.hu/api/trackback/id/tr834718664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása