HTML

300e Ft, üzleti partner, letölthető könyv, marketing pszichológia

2012.08.03. 18:56 $Norbert$

Üdvözöllek a Marketing112 heti blogértesítőjében! Ismét túl vagyunk egy sűrű héten.

Meghirdettünk egy 300ezer Forintos arculati pályázatot és eredményt is hirdettünk; A nagy aktivitásnak köszönhetően jövő héten új pályázatnak feszülünk neki. Egy Gyulai élményhétvége lesz a fődíj. Figyeld Hétfőn a blogot! Népszerű a konkurencia elemzés szolgáltatásunk és elindítottuk Üzleti Partner adatbázisunkat is. Ha kedved van ügyfeleinknek dolgozni, akkor jelentkezz!

De nézzük mi volt a héten:

Múlt heti írásaim közül ez volt a legolvasottabb:

Magyar KKV marketing blog innováció !!!

Elérhetővé tettük a Marketing112 összes blogbejegyzését kinyomtatható PDF fájlban, hogy magaddal tudd vinni szakmai cikkjeinket utazásra, nyaralásra vagy csak a kedvenc olvasósarkodig. Töltsd le itt a jelenleg 100 oldalas, 10 hét termését tartalmazó fájlt!

----------------------------------------------------------
Miklovicz Norbert
kkv marketing szakértő

Web: http://www.marketing112.hu
Facebook: http://facebook.com/marketing112
Twitter: http://twitter.com/miklovicz

Szólj hozzá!

Címkék: online marketing kkv marketing marketing stratégia marketing tanácsadás konkurencia elemzés marketing tréning marketing pszichológia backlink analízis kisválallati marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing-marketingstrategia.blog.hu/api/trackback/id/tr354694524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása