HTML

Marketing pszichológia, vírusmarketing, konkurencia elemzés

2012.07.28. 14:34 $Norbert$

Üdvözöllek a Marketing112 heti blogértesítőjében! Ez a hét fantasztikus volt ügyfélszerzés céljából (ha már ez a szlogenünk :). Nagyon sok érdeklődést, ajánlatkérést és megbízást kaptunk. Sokan választják online/offline marketing partnerükként a Marketing112 -t. Természetesen a siker nem száll a fejünkbe, keményen dolgozunk minden megbízáson - legyen az egy 8000 Ft-os hírlevél vagy egy több százezer Forintos online marketing kampány.

A héten sok visszajelzést kaptunk a blogunk rendszeres frissülésére is és a cikkek szakmaiságára: Köszönjük! Ezen felbuzdulva idén elindulunk a HVG GoldenBlog blogversenyen! Cél a tisztességes helytállás :)

Múlt heti írásaim közül ez volt a legolvasottabb:


HÉTFŐN figyelj!

Hétfőn nagyon figyeld  blogomat, mert egyetlen egy magyarországi kis- vagy középvállalkozással nagyon - nagyon jót fog tenni a Marketing112! Egy pályázó ugyanis komplett arculattervezést, kiadványtervezést vagy egyéb grafikai kivitelezést kap ajándékba! A pályázatnak két feltétele lesz: 2012. augusztus 3. 12:00 -kor, amikor zárjuk a pályázatot, a pályázó e-mail címe benne legyen a hírlevél adatbázisunkba és Facebook kommentben írja le, miért szeretné megnyerni a játékot.

----------------------------------------------------------
Miklovicz Norbert
ügyvezető, kkv marketing szakértő

Web: http://www.marketing112.hu
Facebook: http://facebook.com/marketing112
Twitter: http://twitter.com/miklovicz

Szólj hozzá!

Címkék: online marketing marketing stratégia konkurencia elemzés marketing pszichológia konkurencia analízis backlink analízis kisválallati marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing-marketingstrategia.blog.hu/api/trackback/id/tr104683581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása