HTML

Ez a hét sem volt hiába, nézd meg miért

2012.08.10. 13:33 $Norbert$

Üdvözöllek a Marketing112 heti blogértesítőjében!

A héten elkészült a videó logónk első verziója. Ezt ezen a linken megnézheted. Hétfőn pedig a blogban részletesen is kielemezzük. A kivitelező Vajda Laci és az uzletivideo.hu volt, akik a Te hangos logódat, animációdat vagy üzleti videódat is elkészítik gyorsan és nem horror áron. Hivatkozz mindig a Marketing112 -re, hiszen ügyfeleink, követőink valami pluszt kapnak minden esetben :)

Elindítottuk első Facebook alkalmazásunkat, amely Veled együtt minden marketingest, szövegírót segíteni fog. Az alkalmazás az év minden napján, 0-24 óráig az adott hónap kampány apropójául szolgáló jeles napokat listázza ki.

De nézzük mi volt a héten:

Múlt heti írásaim közül ez volt a legolvasottabb:



<<Ha ezt a szöveget látod, akkor
engedélyezned kell, hogy a képek
letöltődjönek>>Miklovicz Norbert
ügyvezető, kkv marketing szakértő

Web: http://www.marketing112.hu
Facebook: http://facebook.com/marketing112
Twitter: http://twitter.com/miklovicz

Szólj hozzá!

Címkék: marketing online marketing kkv marketing marketing stratégia marketing tanácsadás konkurencia elemzés marketing112 marketing blog marketing pszichológia konkurencia analízis backlink analízis kisválallati marketing

A bejegyzés trackback címe:

https://onlinemarketing-marketingstrategia.blog.hu/api/trackback/id/tr694705373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása